På natursköna Orust startade och drev Kjell Johansson den mekaniska verkstad som blev grunden till Smart Storing.  Idag, drygt 30 år senare, är vi 25 personer i ett härligt och familjärt gäng. Vi konstruerar, tillverkar och säljer produkter för att effektivisera materialhantering och förbättra arbetsergonomi. Våra kunder finns i hela Europa och vi är nu i ett expansivt skede.

Vi vill utöka vårt säljteam med en

Sälj- och marknadsassistent med hög servicekänsla

Vi söker en glad och engagerad Säljassistent som kan stötta vårt härliga säljteam. Som Säljassistent hos oss arbetar du tätt med tre resande säljare som arbetar både nationellt och internationellt. Du har placering på vårt huvudkontor i Henån och kommer att arbeta en dag i veckan på vårt säljkontor på Nääs Fabriker.

Uppgifter
Assistera och underlätta för företagets säljare och därmed bidra till att möjliggöra fler affärer. Exempel är hantera kundkontakter, säljadministration såsom offertförfarande och avtalsunderlag, boka möten och resor och att delta på mässor. På marknadssidan hjälper du till att uppdatera våra kanaler i sociala medier och publicerar våra nyhetsbrev.

Kompetens
Du är intresserad av försäljning och digital marknadsföring, har relevant gymnasieutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Det är ett krav att du är van vid att arbeta med tekniska underlag. Du har mycket god datavana, kan hantera sociala medier och har erfarenhet av CRM-system. Det är meriterande om du har arbetat med webbutveckling. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska och engelska och det är meriterande om du dessutom behärskar tyska och franska.

Viktiga egenskaper
Du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du är en positiv person som älskar service, teamarbete och att hjälpa och stötta människor. Vidare uppskattar du att skapa och underhålla affärsrelationer och sätter kundnyttan i centrum. Du är entusiastisk och har en stor portion empati.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid med placering i Henån och enstaka dagar på vårt säljkontor på Nääs Fabriker, Tollered.

Ansökan
Skicka ansökan med meritförteckning till kjell.johansson@smartstoring.se senast 31 maj. Vid frågor om tjänsten kontakta Kjell Johansson på 0304-80 90 80.
Rekrytering sker fortlöpande.